Zoekt u palletstellingen? Nolteopslagsystemen helpt u verder.

Bent  op zoek naar een aanbieder van palletstellingen? Zoek dan niet verder. U bent bij Nolteopslagsystemen aan het juiste adres. Wij bieden een AR-palletstellingen dat het perfecte systeem biedt voor een efficiënte ruimte-indeling in uw magazijn. Met onze standaardcomponenten zorgen wij voor een oplossing op maat. Bij ons is elke palletplaats direct bereikbaar. Doordat de investeringskosten relatief laag zijn is een palletstelling een verstandige investering! 

Meer informatie over het product

Onze liggers zijn 50 mm in hoogte verstelbaar. Daarnaast hebben ze borgpennen. Onze materialen zijn duurzaam doordat de onderdelen zijn afgewerkt met poedercoating Ral 5010/2004 en / of verzinkte oppervlaktebehandeling. U kunt onze liggers standaard laten leveren in de lengte 1.350 – 3.900 mm. De frames zijn altijd leverbaar in de lengte 2.000 en 8.000 mm. De standaard diepte van de frames zijn 700 – 1.100 mm. Het maximaal toelaatbare gewicht per frame is 4.000 – 22.250 kg.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over onze palletstellingen en over Nolteopslagsystemen kunt u terecht op onze website. Heeft u, na het lezen na onze website, nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bij ons op de website het contactformulier invullen. Tevens kunt u ook direct de offerte aanvraag invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Wij helpen u graag verder!