De bordesvloer vindt u bij Etagevloeren.nl

Bent u op zoek naar een leverancier van de bordesvloer? Zoek dan niet verder! U bent bij Etagevloeren.nl helemaal aan het juiste adres. Bij ons krijgt u altijd de meest duurzame en klantgerichte oplossing voor ieder ruimtegebrek. Wij begrijpen hoe een ruimte optimaal benut kan worden. Middels de montagevloer verkrijgt u veel ruimte doordat er een extra verdieping in de ruimte komt. Een hele verbouwing laten toepassen is dus niet nodig! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder .. 

Uw wens centraal

Bij Etagevloeren.nl produceren wij alle bordesvloeren op maat. Dit doen wij op basis van uw wensen. Uw wensen staan bij ons altijd centraal! Wij houden rekening met de lengte, breedte, hoogte en eventueel aanwezige ramen en deuren. U kunt de etagevloeren bestellen in de volgende standaardkleuren: Blauw RAL 5010, Grijs RAL 7035 en Rood RAL 3020. U kunt deze standaardkleuren ook combineren. Een vloer in uw bedrijfskleuren kan eventueel ook. Neem voor deze mogelijkheid contact met ons op.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over onze bordesvloeren kunt u terecht op onze website. Hier vindt u ook algemene informatie over Etagevloeren.nl. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!