Zoekt u vrachtwagen accu’s? U bent bij Rebatt aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een aanbieder van vrachtwagen accu’s? Zoek dan niet verder! U bent bij Rebatt aan het juiste adres. Wij zijn een online webshop met accu’s geschikt voor vrachtwagens, loadtrucks, bosbouw, vrachtwagens en meer! Zo verkopen wij accu’s die direct gebruiksklaar zijn. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Meer over onze webshop

Bij ons besteld u gemakkelijk en snel vrachtwagen accu’s online! Wij hanteren een levertijd van 1 – 3 werkdagen. Hierbij betaald u geen verzendkosten! Dat is pas service. Wij hanteren één jaar garantie op materiaalfouten. Let op dit is niet op capaciteitverlies! Bent u nieuwsgierig geworden naar het gehele aanbod van vrachtwagen accu’s? Bezoek dan snel onze webshop!

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over ons assortiment, onze voorwaarden of over Rebatt in het algemeen? Bezoek dan de website van Rebatt. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons na het lezen van onze website? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen. Tevens kunt u ook een mail naar ons sturen via verkoop@rebatt.nl of ons bellen via het telefoonnummer 31 (0) 165 – 742248. Wij helpen u altijd graag verder!