Zoekt u hulp voor uw rouwverwerking?

Wanneer u een dierbare verliest kan dit erg veel verdriet met zich meebrengen. Dit verdriet kan erg lang blijven. Soms heeft u daarbij het gevoel dat u er nooit meer overheen komt. In dat geval is het raadzaam om de hulp van een professional in te schakelen. Wilt u hulp bij uw rouwverwerking? Hedera Rouwbegeleiding helpt u graag verder. We hebben verschillende soorten begeleiding. Zo kunt u bij ons individueel begeleiding krijgen maar ook gezinsbegeleiding of groepsbegeleiding. Lees verder voor meer informatie.. 

De vormen van begeleiding bij Hedera Rouwbegeleiding

Wij bieden dus individuele, gezinsbegeleiding en groepsbegeleiding aan. De individuele begeleiding kenmerkt zich door één op één sessies. In deze sessies wordt het rouwproces inzichtelijk gemaakt. Bij de gezinsbegeleiding wordt er geïnventariseerd hoe ieder gezinslid op eigen wijze met het verlies om kan leren gaan. Bij de groepsbegeleiding zijn er verschillende bijeenkomsten. Denk dan aan inloopbijeenkomsten, kinder-, jongeren-, volwassenen en maandelijkse bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er bijvoorbeeld een film gekeken, muziek geluisterd, een wandeling gemaakt of ervaringen met elkaar gedeeld in het lotgenotencafé. Op onze website kunt u over iedere bijeenkomst meer lezen.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over Hedera Rouwbegeleiding kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.