Brooklyn Group is uw werving en selectiebureau

Zoekt u een werving en selectiebureau met een specialisatie in finance personeel? Dan bent u bij Brooklyn Group geheel aan het juiste adres.  Wij kennen de financiële wereld als onze broekzak. Wij verdiepen ons in uw vraagstuk om zo de perfecte kandidaat voor u te vinden. Of het nu gaat om tijdelijk of vast personeel en om een veelbelovend hbo+ young professional tot een ervaren senior finance specialist. Lees snel verder voor meer informatie

Onze werkwijze

Wij werken net even anders als het gemiddelde werving en selectiebureau. Wij hebben één droom: getalenteerde professionals aan een wereldbaan helpen. Wij geloven is het financieel talent dat zich bij ons heeft aangesloten. Dit talent met u in contact brengen doen wij dan ook met enthousiasme. Onze tarieven zijn uiterst scherp en transparant. Zo stuit u nooit op onverwachte kosten. Voor meer over onze werkwijze en onze voordelen kunt u terecht op onze website.

 

 

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van alle informatie die u nodig heeft.