Voor acupunctuur in Warnsveld gaat u naar HeelHuus Gezondheidscentrum

Bent u op zoek naar acupunctuur in Warsnveld? Wij van HeelHuus Gezondheidscentrum helpen u graag verder. Voor veel klachten kan acupunctuur de oplossing zijn. Denk dan aan klachten als een burn-out, chronische stress, vermoeidheid en slaapproblemen. Maar ook bij menstruatie en overgangsklachten, zwangerschapsklachten, buikklachten, hoofdpijn en diverse andere pijnklachten kunt u bij HeelHuus Gezondheidscentrum terecht. Acupunctuur kan als een welkome aanvulling dienen en een versterking zijn. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Onze werkwijze

Bij HeelHuus Gezondheidscentrum werken wij met hele dunne en vrijwel pijnloze steriele naalden. Het lichaam wordt middels deze naalden gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht te herstellen. De acupuncturist adviseert daarnaast ook specifieke kruiding, voeding, meditatietechnieken en leefregels aan. Zo kunt u uw hoeveelheid energie weer verhogen! Tijdens een bezoek aan HeelHuus Gezondheidscentrum beperken wij ons niet alleen tot de behandeling van de symptomen, we zoeken ook naar de oorzaak.

 

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over acupunctuur kunt u terecht op onze website. Hier kunt u ook meer lezen over HeelHuus Gezondheidscentrum. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van alle informatie die u nodig heeft.