Voor een Troy driewieler voor volwassenen gaat u naar Fietshemel

Bent u op zoek naar een aanbieder van een Troy driewieler voor volwassenen? Zoek dan niet verder! Uw zoektocht stopt bij Fietshemel. Bij Fietshemel in Rotterdam kunt u terecht voor een veilige en comfortabele (elektrische) driewieler fiets. U heeft bij ons keuze uit verschillende top merken als Popal en Troy. Met de (elektrische) driewieler heeft u optimaal fietscomfort met een leuk en fris design. Benieuwd naar meer informatie? Lees dan snel verder .. 

Over de Troy driewieler voor volwassenen

De Troy driewieler voor volwassenen heeft een ruime boodschappenmand achterop. Dit is makkelijk voor als u veel mee moet nemen! Tevens heeft de fiets een lage instap, zo kunt u zo vaak u wil gemakkelijk op- en afstappen. De driewieler is voorzien van een kwalitatief zadel die optimale ondersteuning biedt tijdens uw fietstocht. Voor meer informatie over deze fiets kunt u terecht op onze website.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over de Fietshemel en haar assortiment kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van alle informatie die u nodig heeft. Wij wensen u veel fietsplezier met een fiets van Fietshemel!