Kachelspeciaalzaak WK is een leverancier van een houtkachel cv.

Bent u op zoek naar een leverancier van een houtkachel cv? Zoek dan niet verder! U bent bij Kachelspeciaalzaak WK geheel aan het juiste adres. Een kachel geeft niet alleen een gezellige sfeer in huis het verwarmt uw huis ook nog eens op een milieubewuste manier! Bij ons kunt u terecht voor verkoop én plaatsing van de houtkachel cv. Bij ons kunt u terecht voor enkel maatwerk en wij bieden houtkachel cv’s in diverse uitvoeringen. Bent u benieuwd naar onze eindeloze mogelijkheden? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Alle producten van Kachelspeciaalzaak WK

Bij Kachelspeciaalzaak WK kunt u terecht voor meer dan alleen houtkachel cv’s. Wij leveren ook bio ketels, CV gestookte pelletkachels, pelletketels, houtvergassers, hete lucht pelletketels en geïsoleerde rookkanalen. Voor meer informatie over al onze producten kunt u kijkje nemen op onze website.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over Kachelspeciaalzaak WK? Bezoek dan onze website. Vergeet u, tijdens het bezoek aan de website, zich niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief? Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder.