Voor een zonnedoek op maat gaat u naar Soliday

Bent u op zoek naar een aanbieder van een zonnedoek op maat? Uw zoektocht zoekt bij Soliday. Bij Soliday kunt u zonnedoeken vinden gemaakt van kwalitatief materiaal en met een strak design. Met een zonnedoek op maat kunt u wel 85m2 aan schaduwoppervlak maken. Onze zonnedoeken zijn altijd toepasbaar, oprolbaar en in hoogte verstelbaar. Of u nu particulier of een bedrijf bent: Soliday helpt u graag aan een zonnedoek op maat. 

Het assortiment aan zonnedoeken van Soliday

Bij Soliday kunt u kiezen uit vier soorten zonnedoeken. We hebben een Soliday A, een Soliday M, een Soliday C en een Soliday CS. Zo kan de Soliday A bijvoorbeeld met een hand bediend worden. Tevens is deze zonnedoek voorzien van een waterdichte doek. Deze zonnedoek is overtuigend in design, techniek en eenvoud. Voor alle informatie over de verschillende zonnedoeken kunt u terecht op onze website. Hier vindt u uitgebreide informatie.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over de zonnedoek op maat of over Soliday kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder op zoek naar een passend voorstel.