Ektiv VvE beheer Almere helpt u graag verder!

Kunt u als mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars (VvE) wel wat hulp gebruiken? Bijvoorbeeld omdat het beheer van een gebouw te arbeidsintensief voor u is? Of is de administratie een complete chaos? Ektiv VvE beheer Almere helpt u hier graag bij verder! Hoogwaardige en betaalbare dienstverlening verlenen is ons streven. Wij nemen uw dagelijkse taken van het bestuur graag over. Zo heeft u wat meer rust! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De voordelen van Ektiv VvE beheer

Bij Ektiv VvE beheer geniet u van vele voordelen. Zo werken wij met de nieuwste en meest ontwikkelde software. Op deze manier kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Teven beschikken wij over veel kennis en over een eigen storingsdienst die 24 uur per dag beschikbaar is. Tevens hanteren wij een aantrekkelijk en scherp tarief. U betaalt enkel voor hetgeen u afneemt. Zoals het hoort vindt Ektiv VvE beheer!

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over VvE beheer kunt u terecht op onze website. Heeft u nadien nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder!