Zoekt u een crèche in Zoetermeer?

Bent u op zoek naar een kleinschalige crèche in Zoetermeer? Zoek dan niet verder! Bij le Petit bent u aan het juiste adres. Bij ons blijft uw kind gedurende vier jaar bij dezelfde groep. Deze groep heeft altijd een groep vaste leiders. Dit zorgt voor veiligheid en rust voor uw kind. Zo krijgt uw kind de juiste voorbereiding voor de basisschool. Bij ons kunt u terecht voor kinderen tussen de nul en vier jaar oud. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De waarden van le Petit in Zoetermeer

Bij ons staan de volgende waarden hoog in het vaandel: respect voor jezelf, respect voor anderen en respect voor de wereld, zelfvertrouwen en authenticiteit, verantwoordelijkheid en besluitvaardigheid en tot slot nieuwsgierigheid en creativiteit. Wij werken er altijd hard aan om deze waarden ook mee te geven aan de kinderen.

Alle informatie op de website te vinden

Voor meer informatie over onze crèche kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de vragen die u heeft.