Kamperen in Overijssel doet u bij Camping Heidepark

Wilt u deze zomer weer eens lekker met het gezin op vakantie? U hoeft daarvoor niet altijd naar het buitenland. Nederland heeft ook zoveel moois te bieden! Wat dacht u ervan om te kamperen in Overijssel? Bij Camping Heidepark bent u dan geheel aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalige camping met veel sfeer. We liggen midden in de Overijsselse natuur. Daarom is onze camping zeer geschikt voor zowel jong als oud! 

De faciliteiten van Camping Heidepark

Bij ons op de camping kunt u vele faciliteiten vinden. Zo hebben wij draadloze internetverbinding over de hele camping! Tevens is onze camping autovrij dus veilig voor uw kinderen. Voor de kids is er ook een apart peuter- en kleuterbad. Voor de wat oudere campingbezoekers is er een eigen verwarmd zwembad. Doordat we in de Overijsselse natuur liggen is er voldoende mogelijkheid tot sport. Een heerlijke wandeling of fietstocht maken is dan ook een must! Lees op onze website over alle faciliteiten.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over onze camping kunt u terecht op onze website. Hier kunt u uiteraard ook reserveren. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder!