In een lodgetent is het luxe kamperen!

Bent u van plan te gaan kamperen? Bij Villatent kunt u anders kamperen dan normaal. Bij ons kunt u namelijk kiezen voor een lodgetent. U kunt deze logdetent huren op vier diverse en unieke locaties in Frankrijk. Een lodgetent geeft het gevoel van kamperen maar dan met veel luxe. Zo vindt u er uitstekende bedden, ruime opbergmogelijkheden, een keuken, een koelkast en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De campings waar de lodgetenten op staan

De lodgetenten van Villatent staan op luxe campings in Frankrijk. U vindt op elke camping een restaurant met terras; voor heerlijke zomerse avonden met een glas wijn en een goed diner. Maar ook vindt u er een zwembad en een speeltuin. In de omgeving is er ook altijd iets leuks te doen! Zo hoeven u en uw kinderen zich geen moment te vervelen.

Alle informatie te vinden op de website van Villatent

Voor meer informatie over de lodgetent van Villatent kunt u terecht op de website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder. U kunt uiteraard ook direct boeken op onze website.