Een FIFA toernooi organiseren? Dat doet u via Games5!

Wilt u met een grote groep een FIFA toernooi organiseren? Bijvoorbeeld met uw eigen voetbalvereniging? Of wellicht wel met het hele dorp! Games5 helpt u hier graag bij verder. Bij ons kunt u het populaire FIFA 2016 spelen in een toernooi met 100 of meer deelnemers. We starten het toernooi in een volle kantine. De finales vinden plaats op de middenstip. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Het FIFA 2016 toernooi van Games5

U speelt het FIFA 2016 toernooi op vier schermen. Hierbij zijn er vier playstations aanwezig. Het is heel eenvoudig om teams te verdelen en de stand bij te houden: hiervoor kan men het scorebord gebruiken. De weg naar de finale toe is al spannend maar de finale zelf is een unieke climax. Wij zorgen voor gratis posters en advies en promotieteksten!

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over het FIFA 2016 toernooi kunt u terecht op onze website. Hier kunt u ook meer lezen over Games5. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.