Zoekt u een bungalowpark met een subtropisch zwembad?

De meivakantie komt er weer aan! Wilt u er even lekker tussenuit met uw gezin in eigen land? Ga dan naar de Leistert. Wij zijn een bungalowpark met een subtropisch zwembad. Mocht het weer buiten ons even in de steek laten dan voelt het in ons subtropische zwembad alsnog alsof het hartje zomer is! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Bij de Leistert verveelt u zich geen moment!

Bij de Leistert zijn er genoeg dingen te doen zodat u en uw kinderen zich geen moment zullen vervelen. Zo kunt u dus terecht in ons subtropische zwembad met meerdere baden en glijbanen. Voor een beetje ontspanning kunt u heerlijk relaxen in onze bubbelbaden. Ook voor de kleintjes is er voldoende plezier te beleven in het subtropische zwembad. Bent u toe aan iets anders dan zwemmen? Wat dacht u van bowlen op onze bowlingbaan? Spelen in ons indoor speeltuin of attractiespeeltuin? Lekker sporten op ons sportveld met sportcafé of midgetgolfen op onze midgetgolfbaan? Genoeg te doen dus!

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over ons park? Ga dan naar onze website. Heeft u vragen? Neem dan contact op! Wij helpen u graag verder.