Een tussenvloer maken is voor ons heel eenvoudig!

Een groeiende onderneming is erg fijn: u krijgt meer klanten, meer bekendheid en meer omzet. Maar soms kan een groeiende onderneming er ook voor zorgen dat u letterlijk uit uw huidige pand groeit. Dat is lastig wanneer u het juist zo naar uw zin heeft in uw huidige pand. Ziet u geen andere mogelijkheid dan te verhuizen en / of te verbouwen? Dan stellen wij onszelf graag aan u voor: aangenaam, wij zijn Tussenvloeren.nl! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij er voor zorgen dat u in uw huidige pand kan blijven? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Wat kan Tussenvloeren.nl precies voor u betekenen?

Tussenvloeren.nl zorgt ervoor, middels een extra verdiepingsvloer, dat u inpandig meer ruimte creƫert. Bijvoorbeeld meer werkruimte of juist extra opslag. Een verhuizing of een verbouwing is dan helemaal niet nodig. Onze tussenvloeren maken wij geheel op maat: afgestemd op uw wensen. De tussenvloer is tevens ook gemakkelijk demonteerbaar en uit te breiden.

Enthousiast geworden?

Ziet u het wel zitten dat wij voor u een tussenvloer maken? Fantastisch! Wanneer u zich meer wilt orienteren kunt u terecht op onze website. Hier ziet u ook onze contactgegevens. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd van harte verder. U kunt op onze website ook direct een offerte aanvragen.