Haardenexpert verkoop de Barbas Escamolux

Bent u op zoek naar een haard die duurzaam en van uitstekende kwaliteit is? Zoek dan niet verder. Wij van Haardenexpert hebben type houthaard Barbas Escamolux in ons assortiment. Deze houthaard is van uitstekende kwaliteit en biedt ongelooflijk veel mogelijkheden en opties. Bent u daar nieuwsgierig naar geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De mogelijkheden van de Barbas Escamolux

De Barbas Escamolux is een luxe houthaard met veel mogelijkheden en handigheden. Zo heeft de Barbas Escamolux een liftdeur in de haard zitten. Deze deur kunt u heel eenvoudig naar voren kantelen, op deze manier kunt u de ruit simpel reinigen. Wilt u de mogelijkheid hebben om open, gesloten of half open te stoken? Ook dan is dit type haard echt iets voor u. Wederom kunt u door de liftdeur zelf kiezen op welke manier u stookt. Wanneer u open stookt kunt u echt genieten van het knisperende vuur. Stookt u gesloten, dan behaalt u het hoogste rendement! De keuze is aan u.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over de Barbas Escamolux? Ga dan naar onze website. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.