Voor de verzendservice van uw webwinkel gaat u naar Shops-united.nl

Een eigen webshop hebben is heel erg leuk. Echter breng het wel veel vragen met zich mee en.. laten we er niet omheen draaien: ook veel kosten. Vooral wanneer het aankomt op de inkoop van uw verzendkosten voor uw pakketten. Met Shops-united.nl kunt u hier een hoop geld op besparen! Wij hebben een innovatieve en gebruiksvriendelijke verzendservice voor uw webwinkel. Hiermee bespaart u op de kosten. Wij hebben al meer dan 1000 webwinkels in ons klantenbestand. Daar zijn we trots op! Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Onze goedkope en snelle oplossing

Alle informatie omtrent het verzenden van pakketten is best wel overweldigend. U heeft namelijk twee grote aanbieders: PostNL of DHL. Welke gaat u kiezen? En wat is bijvoorbeeld de meest gunstige tijd waarop u alles klaarzet om de pakketten te verzenden? En niet geheel onbelangrijk: welke verborgen kosten zijn er eigenlijk allemaal? Middels onze goedkope en snelle oplossing zorgen wij ervoor dat u minder zorgen heeft.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over onze dienst? Ga dan naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.