Voor iPhone reparatie in Tilburg gaat u naar Smartphone-Express

Bent u op zoek naar iPhone reparatie in Tilburg? Zoek dan niet verder! U bent bij Smartphone-Express aan het juiste adres. Bij ons kunt u altijd terecht voor reparatie, service en / of onderhoud van uw iPhone. Of u nu een gebroken glas, een defecte accu of softwareproblemen heeft: Smartphone-Express helpt u graag verder! Wij bieden altijd een oplossing voor uw iPhone probleem. Ook wanneer uw telefoon waterschade heeft opgelopen. Lees snel verder voor meer informatie .. 

De voordelen van Smartphone-Express op een rij

Bij Smartphone-Express geniet u van vele voordelen. Wij hebben bijvoorbeeld een sneldienst reparatie. In de meeste gevallen gaat het hier om maximaal 30 minuten. Tevens krijgt u bij ons een garantiebewijs van 12 maanden op het vervangen onderdeel. Bent u student? Dan krijgt u altijd 5% korting op de reparatie. Wij begrijpen namelijk dat u als student zijnde goed op elke euro moet letten. Bij ons zijn bijna alle onderdelen op voorraad. Ga voor alle voordelen naar onze website.

Alle voordelen online te vinden

Voor meer informatie over Smartphone-Express kunt u terecht op de website van Smartphone-Express. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder!