Beveja B.V. is uw aanbieder van luchtbehandelingskasten.

Bent u op zoek naar een aanbieder van luchtbehandelingskasten? Zoek dan niet verder! U bent bij Beveja B.V. aan het juiste adres! Onze luchtbehandelingskasten hebben een constructie van aluminium hoekprofielen met kunststof hoekverbindingen. Tevens zijn ze voorzien van S-Vent ventilatoren. Dit is ons private label. Onze kasten zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Zo zit er altijd een favoriet voor u tussen! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De vele voordelen van Beveja B.V.

Wanneer u besluit een luchtbehandelingskast via Beveja B.V. te kopen geniet u van vele voordelen. Wat dacht u van het feit dat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben? Wij zijn een snelle, stipte en solide leverancier voor de industrie en installateurs. Bij ons kunt u direct afhalen. Dit scheelt tijd! De producten liggen klaar in ons magazijn. Tot slot zijn onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Ga voor alle voordelen naar de website van Beveja B.V.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over Beveja B.V. en onze luchtbehandelingskasten kunt u terecht op onze website. Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!