Op zoek naar een aanbieder van gashaarden?

Bent u op zoek naar een aanbieder van prachtige gashaarden? Zoek dan niet verder! U bent bij Haard Totaal geheel aan het juiste adres. Met een gashaard geniet u binnen no time van het effect van echt vuur. Hoe? Met één simpele druk op de knop! Het is haast niet te onderscheiden van een houtkachel? Makkelijk toch? Benieuwd naar wat Haard Totaal voor u kan betekenen? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden. 

Gesloten verbrandingssysteem van de gashaard

Een gashaard kent vele voordelen. Bijvoorbeeld dat een gashaard een gesloten verbrandingssysteem als toepassing heeft. Hierdoor is de traditionele schoorsteen overbodig! Bij dit systeem haalt de gashaard de lucht die nodig is voor de verbranding direct van buiten. De gashaard voert de rookgassen door één en hetzelfde kanaal weer af. De afvoer kan daarom in veel gevallen eenvoudig worden uitgemond door de gevel. Wilt u dit liever via het dak? Dat is uiteraard ook mogelijk!

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer te weten komen over de gashaarden van Haard Totaal? Of wilt u in het algemeen meer informatie over Haard Totaal? Bezoek dan snel de website en klik hier! Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor Haard Totaal? Schroom dan niet om contact met ze op te nemen. Ze helpen u altijd graag verder.