Voor een verkeersregelaar in Rotterdam gaat u naar NHB Services.

Bent u op zoek naar een verkeersregelaar in Rotterdam? Zoek dan niet verder! U bent bij NHB Services aan het juiste adres. Al meer dan twaalf jaar leveren wij bevoegde verkeersregelaars aan de wegenbouw, diverse gemeentes en Schiphol. U kunt er van gegarandeerd zijn dat al onze medewerkers volledig bevoegd zijn. Daarnaast beschikken al onze medewerkers over een VCA en / of VCA Vol. Wij zijn als bedrijf zijnde ook VCA* gecertificeerd! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De diensten van NHB Services

Wij leveren als NHB Services niet alleen volledig bevoegde verkeersregelaars. U kunt ook bij ons terecht voor: toezichthouders, parkeercontroleurs, gastvrouwen en gastheren, wegdekcontroleurs, beveiligers en parkeerbeheerders. Momenteel zoeken wij met spoed zoekende naar een gecertificeerde verkeersregelaar voor diverse projecten in Noord-Holland. Dus voelt u zich de aangewezen persoon? Ga dan snel naar onze website voor meer informatie ..

 

 

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer te weten komen over NHB Services, onze verkeersregelaars en de openstaande vacature? U vindt alles terug op de website van NHB Services. Heeft u nog gerichte vragen en / of opmerkingen voor ons die u graag persoonlijk wil stellen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder!