Groep AV verzorgt voor u EPS isolatie!

Zoekt u een firma gespecialiseerd in EPS isolatie voor de isolatie van uw vloeren? Zoek dan niet verder! U bent bij Groep AV aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor EPS isolatie bent u ecologisch verantwoord bezig. Daarnaast is het snel en proper isolatiemateriaal. De grijze parels kennen een zeer hoge isolatiewaarde. Zo krijgt u meer leefcomfort in zowel winter als zomer! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De voordelen van EPS isolatie op een rij

De voordelen van EPS isolatie zijn eindeloos. Zo is EPS isolatie licht maar tegelijkertijd ook zeer sterk en drukvast. Het geeft een goede betonhechting en is CFK-vrij! Het materiaal is duurzaam en heeft de beste milieu-classificatie. Daarbij is het ook nog eens volledig recyclebaar. Het materiaal is ongevoelig voor vocht en het is sterk in prijs én prestatie!

Alle informatie online te vinden

Bent u enthousiast geworden over EPS isolatie? Bezoek dan zeker onze website voor meer informatie. Tevens vindt u hier uiteraard ook meer over Groep AV. Heeft u na het lezen van de website nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!