Hockeykleding online

Hebben jouw kinderen meerdere keren per week hockeytraining en in het weekend ook nog eens een wedstrijd? Dat kost een hoop tijd, maar aan de andere kant is het natuurlijk hartstikke leuk. Je ziet je kinderen genieten, lol maken en sporten en dat is alleen maar gezond. Hebben je kinderen wel genoeg kleding? Hockey wordt gezien als een sport voor het iets hogere segment en dan kun je niet drie keer in de week in dezelfde kleding verschijnen. Daarnaast voorkomt meerdere kleding ervoor dat je niet drie keer in de week hoeft te wassen. Bekijk gauw de website van Junior hockey voor het aanbod. 

Junior Hockey

Je kunt het zo gek niet verzinnen, want bij op de website van Junior Hockey vindt je echt allerlei spullen op het gebied van hockey. Kleding, accessoires, sticks, tassen etc. Je kunt er werkelijk voor alles terecht. Ken je bijvoorbeeld de Adidas hockeyschoenen die Junior Hockey verkoopt? Deze zitten super fijn en zijn ook nog is goed voor je voeten waardoor je een stevige balans houdt. 

Bestellen

Om hockeykleding of -spullen te bestellen, wordt je doorverwezen naar de website. Mocht iets niet helemaal duidelijk zijn dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Klik hier voor meer informatie.