Voor een paneelbouwer gaat u naar Scholten Panelen

Zoekt u een paneelbouwer? Zoek dan niet verder! U bent bij Scholten Panelen aan het juiste adres. Mede door onze kwaliteit en innovatie zijn wij de grootste van Nederland als het aankomt op paneelbouwen. Wij werken volgens een hoge standaard. Onze panelen worden altijd gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De voordelen van Scholten Panelen

Wanneer u besluit om Scholten Panelen om hulp te vragen geniet u van vele voordelen. Zo bieden wij u altijd de allerbeste service. Hierbij is onze paneelbouwer altijd op elke plek inzetbaar, dus ook op uw eigen locatie! Wij zijn in het bezit van een VCA VOL certificaat, dit staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven. Hierdoor kunnen onze paneelbouwers zelfstandig en veilig werken. Wilt u eerst de mogelijkheden met ons bespreken? Dan komen we graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen: de koffie staat voor u klaar!

Alle informatie online

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en Scholten Panelen? Bezoek dan de website van Scholten Panelen. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!