Vaccinaties in Almere

Woont u in Almere en heeft u nog vaccinaties nodig voor dat u naar het buiteland gaat? Via vaccinaties Almere kunt u een afspraak maken met Thuisvaccinatie en dan komt er een arts bij u langs wanneer het u uitkomt.

Reizen

Een prachtige wereldreis maken of lekker op vakantie naar een ver land is iets om naar uit te kijken. Er moeten veel voorbereidingen getroffen worden als u gaat reizen. Zo moet de koffer gepakt worden en uw reisdocumenten moeten in orde zijn. Wat daar nog bij komt is dat er voor veel landen vaccinaties aanbevolen zijn. In het buitenland loopt u namelijk het risico op een infectieziekte, zoals bijvoorbeeld Malaria. Het is daarom verstandig dat u zich laat inenten.

Een afspraak maken

Via de site van Thuisvaccinatie kunt u een afspraak maken voor de inentingen van de vaccinaties die u nodig heeft voor de reis die u gaat maken. De arts komt langs wanneer het u uitkomt. Ook in het weekend of ‘s avonds is dat mogelijk. Wilt u liever dat ze op uw werk langskomen voor de vaccinatie? Ook dat is geen probleem. Wees voorbereid en maak een afspraak zodat u een zorgeloze reis kunt maken en gezond weer terug komt.