BijlPR voor uw overheidscommunicatie

Overheidscommunicatie is een vak apart.  Overheidsinstanties zoals gemeentes, provincies en verschillende ministeriële instellingen communiceren vaak over politieke onderwerpen. Hier komen een hoop gevoeligheden bij kijken en daarom is het van belang dat er op een betrouwbare manier wordt gecommuniceerd. Bijl PR helpt hierbij.

Wat doet Bijl PR?

Dit is een communicatiebureau gespecialiseerd in diverse vormen van communicatie waaronder overheidscommunicatie, crisiscommunicatie en public relations. Zij streven er vooral naar om de boodschap terug te brengen naar de essentie en met de juiste doelgroepen via de juiste kanalen te communiceren. Zij hebben al een ruime ervaring met het communiceren voor overheidsinstellingen. Waarbij ze voor uiteenlopende organisaties al hebben gecommuniceerd. Hierbij vinden ze luisteren het belangrijkste want het gaat er natuurlijk vooral om dat datgene wordt gecommuniceerd waarvan de klant dat wil!

Crisiscommunicatie

Bijl PR is tevens gespecialiseerd in crisiscommunicatie. Eigenlijk loopt ieder bedrijf en onderneming soms een risico om in een crisis te belanden. Een crisiscommunicatieplan wat vooraf is opgesteld vormt hiervoor een oplossing. Bijl PR helpt u bij het opzetten van uw crisiscommunicatieplan en op die manier weet u zeker dat u klaar bent voor onverwachte gebeurtenissen en dat geeft toch wel een prettig gevoel. Meer weten over de mogelijkheden? Bezoek de website en lees meer over crisiscommunicatie.