Doe gezond met de slowjuicer

Men wil graag zo gezond mogelijk leven en de slowjuicer kan u daar bij helpen. Groenten en fruit zijn gezond maar niet altijd even lekker. Maar wat nu als er heerlijke sappen van gemaakt worden? De slowjuicers persen langzaam en hierdoor worden vitaminen en mineralen niet verhit zodat ze in uw sap blijven. Dit is in tegenstelling van een gewone centrifuge. De slowjuicers hebben altijd de beste kwaliteit, daar kunt u van uit gaan.

De voordelen van de slowjuicer

Als u een slowjuicer koopt kunt u profiteren van de volgende voordelen: bijna alle vitamines en mineralen blijven in het sap, de slowjuicer is geruisloos, de slowjuicer heeft een laag energie gebruik, de slowjuicers hebben een modern design en zijn in diverse kleuren beschikbaar,  u kunt gebruik maken van de gratis verzending in Nederland en België en als u op werkdagen besteld heeft u de slowjuicer de volgende dag nog in huis. Daarnaast is er ten allen tijde uitstekende service beschikbaar.

En slowjuicer kopen

Wilt u een slowjuicer kopen? Bekijk het assortiment op de site en bestel er één. Heeft u vragen over de slowjuicers? U kunt dan contact opnemen via het contactformulier op de site of via de telefoon.  Op de site staan ook verschillende recepten die u kunt gebruiken voor de slowjuicer.