Persoonlijke aandacht bij hondenpension Nijmegen

 

U gaat op vakantie of een paar dagen er lekker tussen uit, maar wat doet u met uw hond? Bij hondenpension Ingen verzorgen ze uw hond met veel liefde, ervaring en enthousiasme terwijl u rustig kan vertrekken. Dus bent u op zoek naar een hondenpension Nijmegen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Goede zorg

Bij dierenpension Ingen horen ze graag uw persoonlijke wensen en dit alles zonder extra kosten. Het is een all-inclusive verblijf voor uw huisdier.  Bij het pension gaan de honden samen in een kennel als het mogelijk is en het liefst in groepjes naar buiten. Ze zoeken voor elke hond een geschikte partner op basis van grote, ras, karakter en leeftijd.  De vaste medewerkers zijn allemaal gediplomeerd. Daarnaast is het hondenpension gecertificeerd door het Dierbaar-Keurmerk en zijn ze lid van Divebo.

Een afspraak maken

U kunt uw huisdier met een gerust hart achterlaten bij dierenpension Ingen. Bent u benieuwd naar het dierenpension? U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding. U kunt ook gelijk via de site een reservering maken of informatie opvragen. Heeft u een kat? Geen probleem, want ook katten zijn welkom in het hondenpension Gelderland.  Meer weten over het kattenpension? Ga dan naar de site.