Het schuren van uw parketvloer

Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw houten vloer. Parketvloeren moet u goed onderhouden. Bij Vloer Compleet schuren ze uw houten vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers voor een stofvrij resultaat. Na het schuren, wordt de vloer mooi afgewerkt met vloerolie of vloerlak. Met de benodigde vakkennis zorgen zij dat ze uw houten vloer tot een succes maken.

Lakken

Na het schuren werken ze de vloer mooi af met lak. Als u kiest voor parketlak kiest u voor het gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. De meeste klanten kiezen voor een matte lak. Maar u kunt ook kiezen voor half-glans of glans. Wilt u helemaal geen glans op uw vloer? Dan kunt u kiezen voor de extreem matte lak, deze geeft helemaal geen glans meer. Ze werken bij Vloer Compleet alleen met de beste producten. De parketlak is daarom geschikt voor alle soorten vloeren.

Schuren

Wilt u uw parketvloer laten schuren en lakken? Vraag dan op de site de offerte aan of stel daar uw vragen. Ze nemen binnen 24 uur contact met u op. Wilt u meer weten over parket schuren Groningen? Dan kunt u op de site alle informatie hierover vinden.