Hulp bij verslaving

Wanneer je verslaafd bent, is het fijn dat je geholpen kan worden. Je bent verslaafd wanneer je lichamelijk of geestelijk van een gewoonte of middel afhankelijk bent. Verslaafd zijn betekent dat je deze gewoonte of het middel niet los kunt laten en dat het een steeds grotere rol speelt in je dagelijks leven. Herkent u dit en wilt u graag geholpen worden bij uw verslaving? Dan bent u bij de verslavingszorg van Miroya aan het juiste adres.

Methode

Bent u op zoek naar een methode om een gewoonte of middel je leven niet meer te laten bepalen en wilt u voortaan zelf de touwtjes in handen nemen? Bij Miroya helpen ze u met de juiste methode, die bij u past. Elke verslaving is verschillend en daarom is elk behandelplan voor een verslaving verschillend. Voor elke situatie wordt een speciaal plan gemaakt. Bent u het eens met het plan, dan wordt het door beide partijen ondertekend en kunt u aan de slag.

Informatie

Bent u benieuwd naar Miroya? Wilt u hulp bij verslaving? Neem gerust contact met ze op. Er kan gratis een intakegesprek aangevraagd worden, zodat ze kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook de brochure downloaden op de site voor alle informatie. Miroya staat graag voor u klaar.