Ducky Duck voor uw kinderen

Kinderdagverblijf Ducky Duck staat klaar om uw kinderen op te vangen. Als jonge moeder of vader is het altijd spannend om de kinderen voor het eerst naar een kinderdagverblijf te brengen. Maar je kan er niet meer omheen want het werk roept, en het is ook goed om tijd voor jezelf te nemen. Een kinderdagverblijf zoals Ducky Duck weet hoe ze uw kinderen op een warme en professionele manier kunnen opvangen.

Wat is dit kinderdagverblijf Bloemendaal?

Dit kinderdagverblijf staat de springen om uw kinderen op te vangen. Zij hebben een ideale formule gevonden waarbij een goede combinatie van professionaliteit en warmte is ontstaan. Want het is belangrijk dat uw kinderen worden opgevangen in een pedagogische verantwoorde omgeving, maar wel dat ze de warmte en vertrouwdheid van thuis herkennen. Bij kinderdagverblijf Ducky Duck kunnen ze zich ontwikkelen, groeien en spelen op een veilige plek waarbij goede begeleiding staat.

Ook  naar Ducky Duck?

Het kinderdagverblijf is voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar, voor zowel  tussentijdse als naschoolse opvang maar ook dagopvang is mogelijk. Op de website van de Ducky Duck zijn hun uitgangspunten te vinden wat betreft pedagogische begeleiding.  Ook je kinderen naar Ducky Duck sturen? Bezoek dan de website van deze kinderopvang Bloemendaal