Storeplay voor al uw advertenties

Wilt u graag adverteren maar weet u niet precies hoe u de specifieke doelgroep gaat bereiken? Storeplay, het Reclamebureau Eindhoven, gaat u hierbij helpen. Meld u snel aan en profiteer van de vele voordelen.

Het marketingsconcept

Storeplay spring in op het wachtmoment dat we allemaal wel eens ervaren bij plekken zoals de sportschool, het tankstation, kapper of cafetaria. De aanwezigheid van een beeldscherm trekt snel de aandacht. Interessante content die inspeelt op de behoefte van de doelgroep is daarbij essentieel. Het marketingsconcept van Storeplay heeft hiervoor de juiste handvatten en zorgt ervoor dat de doelgroep goed bereikt wordt. Het uitgangspunt van Storeplay is; Op een flexibele en betaalbare manier communiceren met een specifieke doelgroep via TV-schermen.

Voordelen

Het aantal locaties dat aangesloten is bij Storeplay groeit dagelijks. Zo komen er continu nieuwe locaties bij voor u als adverteerder om reclame te maken. Daarnaast zorgen ze voor veel herhalingen en veel weergaven op veel verschillende plaatsen. U kunt op ieder tijdstip en iedere locatie adverteren bij Storeplay. Kies voor Storeplay als u wilt gaan voor een betaalbare manier van reclame in Eindhoven en omgeving. Op afstand kunt u de advertenties met de Storeplay software plaatsen dus het is gemakkelijk, snel en voordelig.