Uw gepersonaliseerde vliegengordijn door Deco Creations

Bij Deco Creations kunt u een vliegengordijn op maat laten maken! Het enige wat u hoeft aan te leveren is uw logo, ontwerp, foto, of tekening. Deco Creations zal dit vervolgens omzetten in een patroon en er uiteindelijk een vliegengordijn van maken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Deco Creations kan ik allerlei soorten formaten en kleuren leveren. Heeft u zelf geen inspiratie? Dat is geen probleem! Er staan namelijk genoeg standaard modellen op de website. Er zijn onder andere modellen van Elvis, Amy Winehouse, Clint Eastwood en nog vele andere artiesten en filmsterren. Ook dieren en printen van bloemen staan standaard op de website. U kunt dus meteen kijken of er een print bij zit die u mooi vindt!

Wat kost een gepersonaliseerd vliegengordijn?

Normaal gesproken zijn de kosten van het maken van het patroon €25,-, maar tot en met februari is dit geheel gratis! Wacht dus niet te lang met het kiezen van een bepaald patroon! De universele gordijnen zijn al beschikbaar vanaf €67,- in een doe-het-zelf pakket. Mocht u nou geen tijd of zin hebben om hem in elkaar te zetten dan is hij natuurlijk ook kant en klaar leverbaar! Dus wacht niet te lang met het maken van uw keuze en ga voor meer informatie naar de website van Deco Creations!