Heeft u al een outfit voor Oktoberfest?

Het Oktoberfest wordt ook wel het grootste bierfestival ter wereld genoemd. Het is een Duitse traditie, maar wordt in Nederland ook steeds uitbundiger gevierd. Het is daarom extra leuk om met een grote groep vrienden in traditionele kleding naar het feest te gaan! Deze kleding bestaat  natuurlijk uit Lederhosen en Dirndls! Bij Lederhosen bent u aan het juiste adres als het aankomt op gepaste kleding voor dit evenement! Met de uitgebreide collectie van Lederhosen kunt u als vriendengroep allemaal uniek gekleed voor de dag komen!

Wat heeft Lederhosen dat andere winkels niet hebben?

Lederhosen is onderdeel van Confetti en Confettifeest en hebben al meer dan 20 jaar ervaring als het aankomt op feestkleding. Vroeger hadden ze alleen een winkel in het centrum van Groningen, maar om een groter publiek te kunnen voorzien van feestkleding hebben ze een webshop geopend. Omdat ze groots kunnen inkopen blijven de prijzen laag. Het is dus een ervaren winkel in het verkopen van feestkleding tegen een mooie prijs! Naast kleding hebben ze ook speciale Oktoberfest decoratie! Zeer geschikt om uw huis aan te kleden voor een gezellige pre-party met vrienden!

Informatie over Lederhosen

Wilt u meer informatie over Lederhosen? Neem dan een kijkje op de website van Lederhosen en vind de mooiste Oktoberfest kleding!