De Slowjuicer is meer dan een sapcentrifuge alleen!

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede sapcentrifuge met meerdere functies zoals het crushen van ijs? De Slow juicer is het perfecte apparaat om soepjes, sapjes en ijs mee te maken!

Wat is de meerwaarde van dit product?

De Slow juicer heeft ontzettend veel mogelijkheden, waardoor u op een gezonde manier door het leven kunt.  Het is een sapcentrifuge met enorm veel power. U kunt bijvoorbeeld heerlijke smoothies maken doordat het ijs en de pitjes van het fruit worden gemalen. Deze pitjes zitten vaak bomvol vitaminen, maar worden door gewone sapcentrifuges vrijwel nooit meegenomen. U kunt nu dus meer uit uw fruit halen doordat elk stukje wordt meegenomen! Daarnaast is het apparaat geluidloos en energievriendelijk.

Wat is het verschil met een sapcentrifuge?

Bij een sapcentrifuge wordt uw sap vaak verhit door het malingsproces. Bij de Slow juicer is dit niet het geval, waardoor u uiteindelijk een heerlijk koud sapje hebt met alle vitaminen en mineralen die in het fruit zaten! Door de Slow juicer krijgt u tot 6 x meer voedingswaarden binnen dan dat u bij een sapcentrifuge zou binnenkrijgen. Voor vragen over dit product kunt u een kijkje nemen op de website waar u het contactformulier in kunt vullen. Een van de medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.