Uw binnen en buiteninterieur transformeren

Vind u het tijd voor een nieuw interieur of is het gewoon tijd voor een nieuw interieur omdat uw huidige interieur simpelweg versleten is door vele jaren gebruik? Denk bij een nieuw interieur aan nieuwe vloeren, nieuwe plafonds en wandbekleding. Woont u in Limburg en bent u geïnteresseerd in een gietvloer? Bij Change My House bent u aan het juiste adres voor onderhoudsvriendelijke-en slijtvaste gietvloeren Limburg.  U heeft keuze uit veel verschillende kleuren, daarnaast zijn de gietvloeren naadloos aan te brengen en geluidsabsorberend. Change My House kan de gietvloeren aan brengen op iedere ondervloer wanneer deze vormvast is. 

Uw tuin aanpassen

Bent u tevreden met uw binneninterieur maar vind u dat er buiten wel iets veranderd moet worden? Change My House geeft u de mogelijkheid om kunstgras en/of grindvloeren te leggen. Dit kunstgras is niet alleen in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, ook is het zeer onderhoudsvriendelijk en daarnaast ook nog eens zeer slijtvast. U zult dus jarenlang plezier hebben van uw nieuwe kunstgras. Het kunstgras is naadloos aan te brengen zodat u geen last heeft van lelijke naden of blijft haken tussen de naden.

Meer informatie

Alle informatie over de producten van Change My House, zoals kunstgras Limburg, kunt u vinden op de website. Hier kunt u ook meteen een offerte aanvragen wanneer u geïnteresseerd bent.