Ruit reparatie voor uw auto

Ruit reparatie is belangrijk voor de stevigheid van uw auto. Wist u dat niet? Uw autoruiten bepalen zo’n 30% van de sterkte van de auto. Daarom is het belangrijk om bij een scheurtje of barstje uw ruit te vervangen of de schade te herstellen. Want voor u het weet is een barstje een grote scheur, en dan is uw auto ongeschikt om te gebruiken. 

Wat doet Quickfixreparatie?

Dit bedrijf is gespecialiseerd in ruitreparatie. Als u een beschadiging aan uw autoruit heeft dan komen ze langs en zullen ze de schade voor u herstellen. Ze kunnen er ook voor kiezen om het raam te vervangen. Dit gebeurt als de schade te groot is, of als het barstje in het gezichtveld is of 3 cm van de rand  van de autoruit.

Voor diverse modellen

Quickfixreparatie repareert niet alleen standaard ruiten maar is in het bezit van diverse soorten glas en kunnen dus ook diverse modellen auto’s van een nieuwe ruit voorzien. Heeft u een mooie oldtimer? Een mooie Amerikaanse auto of een brommobiel? Ook voor deze auto’s wordt een nieuwe ruit voorzien.

Maak eenvoudig via de website een afspraak voor het repareren of vervangen van uw ruit. Quickfix staat snel  klaar voor uw ruitreparatie!