Tongo vertaal bureau vertaalt uw teksten

Als u een bedrijf heeft maakt u hoogstwaarschijnlijk gebruik van advertenties, brochures, folders, nieuwsbrieven en een website. Deze zijn bedoeld om klanten op de hoogte te houden van alles omtrent uw bedrijf, diensten en producten én om nieuwe mensen bekend te maken met uw bedrijf. Als u een camping, restaurant, hotel of een ander bedrijf heeft wat te maken zal krijgen met buitenlandse gasten of klanten, dan is een foutloze vertaling van deze teksten erg belangrijk.

Een foutloze tekst

Fouten in teksten werken waarschijnlijk averechts. De buitenlandse gasten of klanten voelen zich beledigd of storen zich aan de fouten, waardoor ze geen gebruik zullen maken van de diensten en/of producten. Let er daarom goed op dat er geen spel-, grammatica- en stijlfouten in de tekst zitten. Zo begrijpen buitenlandse klanten en gasten precies wat u bedoeld en zullen ze na het lezen van deze aantrekkelijke klanten graag u producten of diensten gebruiken.

Hoe kom ik aan een foutloze tekst?

U kunt een foutloze tekst krijgen door de hulp van Tongo vertaal bureau in te schakelen. Dit netwerk van freelancers heeft voor elke vertaling een vertaler klaar zitten die snel en foutloos vertaling voor u schrijft. Dit voor slechts 11 tot 15 cent per woord. Ga snel naar de website voor alle informatie en contactgegevens.