Vloercompleet voor het volledig onderhoud van uw parketvloer!

Een mooie houten vloer is een toevoeging aan ieder interieur. Het geeft de kamer klasse en daarnaast kunt u er qua woonstijl alle kanten mee op. Een houten vloer is in verhouding met andere vloeren wat duurder in aanschaf,  maar blijft langer mooi mits de kwaliteit behouden blijft. Daarvoor is wel enig onderhoud nodig, laat dat maar over aan de expert: Vloercompleet!

Vloercompleet voor goed en volledig onderhoud

Jarenlang plezier van uw houten vloer? Daar is dan wel het een en ander voor nodig. Vloercompleet zorgt dat uw houten vloer de kwaliteit en uitstraling behoudt. Hiervoor moet ie af en toe worden opgeschuurd, van een aantal onderhoudsmiddelen worden voorzien en uiteindelijk moet ie worden afgelakt. Dit kunt u eenvoudig overlaten aan de professional.

Waarom kiezen voor een professional?

Een professional werkt snel en veroorzaakt minder stof. Op deze manier kunt u sneller weer gebruik maken van de vloer en wordt er minder rommel veroorzaakt. Daarnaast zorgt een professional voor een gelijkmatig schuren van de vloer zodat de vloer niet beschadigd raakt en er krasjes of deukjes ontstaan. En het bespaart u een vervelende klus! Voor meer informatie over onderhoud van de vloer neemt u contact op met Vloercompleet en laat u uw houten vloer schuren in Groningen.