Safaritent huren bij Villatent, net even anders!

Kamperen is voor de een een droom, voor de ander een nachtmerrie. Sommige mensen gaan ieder jaar met veel enthousiasme kamperen, andere zoeken hun rust liever in een vooraf ingericht appartement. Gelukkig is er ook een middenweg. Want als je niet zo van kamperen houdt, maar wel van de buitenlucht dan is het huren van een safaritent een oplossing.

Kamperen als een  luxe bij Villatent!

Villatent is een bedrijf wat diverse safaritenten verhuurt die al op locatie zijn opgezet. Dit is eigenlijk kamperen 2.0 Je kan een Villatent op uiteenlopende locaties huren op verschillende plaatsen in Europa. Geen gedoe met het sjouwen van een opblaasbed, pomp en kampeermeubels. Alles staat er al en het enige wat je hoeft mee te brengen is je eigen kleding, een lekker boek en alles om heerlijk tot rust te komen.
Ook de keuken is compleet ingericht, het Nespresso apparaat is aanwezig en je hoeft er niet te bukken maar alles staat ingericht in speciale kastjes. Last van het luchtbed? Je slaapt deze vakantie gewoon op een heerlijk matras!

Liefst naar Frankrijk?

Villatent heeft ook diverse tenten in Frankrijk staan.  Dus kies je bestemming en Villatent zorgt dat jouw tent staat! Meer informatie gewenst?  Breng een bezoekje aan de website.