Systemen voor magazijninrichting

Bent u op zoek naar een handig systeem om uw magazijn efficiënter in te richten? Heeft u bijvoorbeeld producten van kleine tot middelgrote orders?  Dan bent u bij Nolte Opslag Systemen aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld een legbordstelling. Deze zijn geschikt voor kantoren, fabrieken, tuinbouw en eigenlijk alle andere sectoren. Met een legborstelling kunt u een vakstelling creëren. Met vakverdeelschotten ontstaat er een vakkenstelling waarin u grijpvoorraden opslaat. Dit kan door diverse producten met behulp van de legbordstelling op te slaan. Wilt u de voordelen van een legbordstelling ontdekken? Lees dan snel verder. 

Voordelen van een legbordstelling van Nolte Opslag Systemen

Alle voordelen op een rijtje zijn: geringe investering, optimale benutting van de beschikbare magazijnhoogte door extra verdiepingen te maken, volledige flexibiliteit bij het aantal in te zetten orderverzamelaars, het is mogelijk om uit te breiden, snel en eenvoudig zelf te monteren volgens het K3-principe: klim-klem-klaar, hoog draagvermogen en grote opslagcapaciteit, geschikt voor elke ruimte, magazijn en archief, flexibel aan te passen, te verkleinen en uit te breiden.

JA?

Lijkt het u wat om met een legbordstelling te gaan werken? Ga dan snel naar de website van Nolte Opslag Systemen en vraag een offerte aan. Op de website vindt u ook nog veel meer informatie over de legbordstellingen en over andere producten van Nolte Opslag Systemen.