Digitale Tachograaf aanschaffen?

Heeft u een eigen bedrijf en heeft u vrachtwagenchauffeurs in dienst? Dan kan het makkelijk zijn een digitale tachograaf aan te schaffen. Via internet houdt u alles in de gaten. Via de website van Global Road Systems zijn deze digitale tachograaf systemen te verkrijgen. Wilt u weten wat een digitale tachograaf precies is? Lees dan snel verder. 

Wat is een digitale tachograaf precies?

Een digitale tachograaf is een apparaat dat chauffeurs in de vrachtwagen moeten plaatsen. Met dit apparaat moeten ze hun rij-en rusttijden bijhouden. Deze zijn belangrijk omdat er wettelijke regels hiervoor gelden, als de chauffeur over deze tijden heen gaat dan is er de kans op een fikse boete, en dat is zonde! Maar de digitale tachograaf van Global Road Systems is voorzien van een bepaald besturingssysteem. Hiermee kan ook de snelheid worden bijgehouden en het aantal gereden kilometers. Gemakkelijk voor de planner dus! Zo maakt u nooit meer fouten!

Waarom Global Road Systems?

Bij Global Road Systems koopt u een digitale tachograaf die voorzien is van het IDHA systeem. Dit is een van de nieuwste systemen op dit gebied en zeer gebruiksvriendelijk. Voor zowel de chauffeur als op kantoor. Tevens kan de planner een goede inschatting maken van de benodigde tijd. Wilt u meer weten over deze apparaten? Neem dan contact op met Global Road Systems. Op de website vindt u de contactgegevens.