Wilt u de mobiele productiviteit van uw bedrijf verhogen?

Heeft u een eigen bedrijf? Dan weet u vast hoe belangrijk het is om ‘online’ te zijn. Beschikt u al over mobiele technologieën voor uw klant? Nee? Dan bent u bij mITE Systems aan het juiste adres. Beschikt u al wel over mobiele technologieën, maar denkt u dat dit beter kan? Ook dan bent u bij mITE Systems aan het juiste adres. mITE Systems is specialist op het gebied van enterprise mobility oplossingen voor organisaties. Met een team van enthousiaste experts komen zij samen met de klant tot de beste keuze om medewerkers succesvol te laten werken met mobiele technologieën. Hierbij staan de ambities, informatie- en communicatiebehoeften van u centraal! 

Meer over Mite Systems

mITE staat voor Mobile IT en Telecom. mITE Systems is specialist op het gebied van enterprise mobility oplossingen voor bedrijven. mITE biedt advies, consultancy, implementatie en operationeel management van smartphones, tablets, mobiele applicaties en “bring-your-own-device” (BYOD). mITE’s diensten zijn erop gericht bedrijven succesvol te laten werken met mobiele technologieën en deze te beheren tijdens elke fase van de mobiele lifecycle. mITE is een Nederlands bedrijf en heeft meer dan 300 bedrijven geholpen met het faciliteren van mobiel werken. Lijkt het u ook wat? Bekijk dan snel de website.

Mobile Iron

Naast het hebben van goede mobiele technologieën is het natuurlijk erg belangrijk alles goed te beveiligen. Dit kan met Mobile Iron.  Dit is een oplossing dat IT  in staat stelt mobiele apparaten te beveiligen en te managen op meerdere besturingssystemen.