Storeplay is uw reclamebureau in Limburg!

Bent u op zoek naar een reclamebureau in Limburg? Zoek dan niet verder! U bent bij Storeplay aan het juiste adres. Wij zijn hét reclamebureau in Limburg wanneer het aankomt op het bereiken van uw doelgroep. Middels onze vernieuwende marketingconcepten is het voor u mogelijk om op een betaalbare en flexibele manier te communiceren met uw specifieke doelgroep. Wij weten wat mensen prikkelt. Of het nu gaat om nieuwe klanten bereiken, bestaande klanten informeren of meer naamsbekendheid genereren. Wij helpen u graag verder! 

Hoe werkt Storeplay?

Storeplay werkt eigenlijk op een hele simpele manier. Wij zijn namelijk goed in het contact brengen van bedrijven met haar doelgroep. Dit doen we door tv-schermen (digitale displays) te plaatsen bij lokale ondernemers. Zo springt Storeplay in op het wachtmoment die we allemaal wel eens ervaren. Bijvoorbeeld wanneer iemand in een sportschool staat. Of op zijn bestelling wacht in de cafetaria. Iemand prikkelen gaat dan snel! De methode van Storeplay is flexibel en betaalbaar.

Alle informatie online

Voor meer informatie over onze methode of over Storeplay kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u altijd graag verder.