ALHO bouwt modulaire schoolgebouwen

Wilt u modulaire schoolgebouwen gaan bouwen? ALHO helpt u daar graag bij verder! Wij hebben doelgericht een flexibele schoolbouwconcepten. Zo kunt u, naast leslokalen, ook technische lokalen, bibliotheken, opvanglokalen, ateliers, kantines en zelfs internaatkamers realiseren! De modulaire bouw kent de voordelen van de industriële fabricage, maar komt qua inrichten overeen met de conventionele bouw. Heeft u tijdelijke behoeften? Dan ligt een voordelig containergebouw voor de hand. 

De vele voordelen van de modulebouw

De modulebouw kent vele voordelen. Zo is er sprake van een korte bouwtijd. Daarbij heeft u altijd zekerheid door de garantie van een vaste, vooraf overeengekomen prijs; een vaste opleveringstermijn en één (hoofd)aannemer als ervaren partner voor u. U bent duurzaam bezig en goed voor het milieu. Tevens is de modulebouw ook energiezuinig! De modulebouw levert aantrekkelijke architectuur op, met vooraf schone en stille bouwplaatsen. Tevens heeft onze modulaire structuur flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Voor een uitgebreid overzicht van onze voordelen kunt u terecht op onze website.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over de modulaire schoolgebouwen? Of leest u liever wat meer over ALHO? Bezoek dan onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder!