Zoekt u een Bellfires Horizon Bell 3? De Haardenexpert helpt u graag verder!

Bent u op zoek naar een leverancier van de Bellfires Horizon Bell 3? Zoek dan niet verder! U bent bij de Haardenexpert geheel aan het juiste adres. Wij zijn één van Nederlands grootste erkende dealers van Bellfires. Hierdoor kunnen wij perfecte service en goede kennis garanderen! U kunt het assortiment online bekijken op onze website. 

Over de Bellfires Horizon Bell 3

De Bellfires Horizon Bell 3 is afkomstig van de fabrikant Interfocos. Design, een schitterend vlammenspel en veiligheid maken de Bellfires Horizon Bell 3 zo’n prachtige gashaard! U kunt de haard in verschillende maten, afwerkingen en opties krijgen. Zo past er altijd wel een Bellfires Horizon Bell 3 in uw interieur! Wilt u een realistische look waarmee het lijkt alsof u een echte haard in huis heeft? Dat is mogelijk! De Bellfires Horizon Bell 3 is verkrijgbaar met verschillende brander decoraties. De robuuste houtstammen zijn hierbij het meest realistisch en zorgen voor een levend vlammenspel. Wilt u het liever iets rustiger en strakker houden? Dan kunt u kiezen voor grijs gekleurde stenen of witte marmersplit kiezels.

Alle informatie online te vinden 

Voor meer informatie over de Bellfires Horizon Bell 3, de Haardenexpert en ons gehele assortiment aan gashaarden kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder!