Caribex Shipping helpt u graag bij het verhuizen naar Curacao

Gaat u binnenkort verhuizen naar Curacao? Dat is een hele grote stap. Er komt een hoop bij kijken. U vertrekt niet naar een andere provincie, maar naar de andere kant van de wereld. Gelukkig kan transportbedrijf Caribex Shipping u helpen. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in het vervoeren van goederen naar Aruba, Bonaire en Curacao. Het vervoeren van goederen doen wij in iso standaard zeevracht containers. Snelheid, efficiëntie, een voordelige prijs en flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De werkwijze van Caribex Shipping

Zoals eerder aangegeven vervoeren wij uw inboedel in iso standaard zeevracht containers. Wij vervoeren uw inboedels en handelswaren naar alle eiland in het Caribisch gebied. Wekelijks vertrekken onze schepen naar Aruba, Bonaire en Curacao. Wij verschepen alles voor u! Dus ook uw auto of motor. We hebben genoeg containers om elke formaat te kunnen vervoeren. Dus ook voor graafmachines, vrachtwagens, zeiljachten en motorjachten bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over Caribex Shipping kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.