SPL is een ervaren paneelbouwer

Bent u op zoek naar een paneelbouwer? Scholten Panelen is een van de grootste paneelbouwers van Nederland en kan u ongetwijfeld verder helpen. SPL (Scholten Panelen en Laagspanningssystemen) staat bekend om haar uitstekende kwaliteit, technologie en innovatie. Daarnaast staat duurzaamheid en kostenbesparing hoog in het vaandel. SPL is dus ook een hele maatschappelijk verantwoorde keuze.

Regelgeving en normeringen

Bij paneelbouw is het belangrijk dat er gewerkt wordt volgens de juiste normeringen en regels. SPL maakt en installeert haar producten volgens de geldende normen en regels. Voor een overzicht van de geldende normeringen en regels kunt u het beste een kijkje op de website nemen. Hier hebben ze een pagina waar u zelf de categorie kunt aanklikken, waarna u een uitgebreide uitleg krijgt. SPL is helemaal op de hoogte van alle recente ontwikkelingen en deelt deze dan ook graag met u.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft over paneelbouw in het algemeen of over een specifieke dienst van SPL, schroom dan niet om contact op te nemen. De servicegerichte medewerkers helpen u namelijk graag verder. Op de website kunt u meer informatie aanvragen of een “bel mij terug” formulier invullen. Wilt u meteen naar de website? Klik dan hier.