Snel weer de oude door deze fysiotherapeut in Brummen

Als u lichamelijke klachten heeft kan dat een negatief effect hebben op uw dagelijkse bezigheden. De gewoonlijke klusjes zoals boodschappen doen, de was ophangen of afwassen kunnen vervelende klusjes worden. Als u pijn heeft, of minder flexibel bent is het ontzettend belangrijk om hier tijdig iets aan te doen. Fysiotherapie kan u hierbij helpen. Of het nou komt door ouderdom, een ziekte, een sportblessure of een ongeluk, in de meeste gevallen kan fysiotherapie u helpen. Zoekt u een fysiotherapeut in Brummen? Dan kunnen de fysiotherapeuten van  het HeelHuus Gezondheidscentrum in Zutphen u zeker helpen!

Een specialistische praktijk

Bij het HeelHuus in Zutphen werken meerder fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisme. Zo is er een therapeut die u kan helpen met algemene fysiotherapie, maar ook voor bijvoorbeeld knietherapie, chronische pijn of manuele therapie. Bent u benieuwd wat de specialiteiten van de medewerkers zijn? Neem dan eens een kijkje op de website en kom meer te weten over deze vakmensen!

Meer dan alleen fysiotherapie

Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum wordt er samengewerkt met andere specialisten, zodat ze u meer diensten kunnen aanbieden. U kunt hierdoor bijvoorbeeld ook terecht voor acupunctuur, natuurgeneeskunde of energie en bewustzijn. Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van het HeelHuus.